keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Autoon murtauduttiin

Murtovarkaat iskivät 4. marraskuuta aamuyöstä. He olivat menneet sisään kuljettajan sivuikkunasta käyttäen apuna roskatynnyriä.

Tässä Egon kertomusta tapahtuneesta.
Toissapäivänä Tamas pyysi läppärini lainaan. Otin samalla videotykin lämpimään, koska bussissa on niin kylmä öisin. Tamas sanoi, että on muutenkin hyvä ottaa kaikki sisälle, koska täällä on helposti murtovarkaita. En niinkään ajatellut murtautumista, koska auto oli vielä omalla sisäpihalla, mutta otin kaikki muut pienemmät elektroniset laitteet sisälle, kuten johdot ja miksauspöydän.

Kaiuttimista ajattelin, että otan ne myöhemmin sisälle. Autoon ne kuitenkin jäivät. Laitoin auton akut yöksi latautumaan noin kymmenen aikoihin ja noin kello 00.03 vielä tarkistin sisältä ja ulkoa ja panin oven riippulukolla kiinni.

Aamulla kun tulin autoon, löysin maasta vääntyneen ruuvimeisselin. Mietin että olikohan tuo minun, mutta en tunnistanut sitä. Jotain oli erilaista. Avasin oven ja kävin sisään. Henkilökunnan tiski oli kokonaan auki - silloin vasta tajusin, että autoon oli murtauduttu.

Ilmastointilaite oli ohjaamossa penkillä (eivät olleet saaneet ikkunasta ulos), etuistuin kurainen ja ikkuna auki. Kaksi kaiutinta he olivat onnistuneet viemään ja pari dvd-levyä kuten Narnia ja Jeesus-filmi. Rukoillaan, että murtautujat tulisivat uskoon.

Kyllä harmittaa tuo tapaus, mutta olen TODELLA kiitollinen siitä, ettei mitään oltu rikottu. Poliisit tulivat katsomaan ja ottivat kuvia, mutta eivät löytäneet sormenjälkiä, varkaat olivat tehneet siivoa työtä. Tälläistä tämä elämä välillä on, joskus asioita oppii kantapään kautta.

Rukoillaan, että saisimme pian varakaiuttimet ja työ voisi jatkua ilman uusia vastoinkäymisiä.